0,00 zł
DO RABATU NA WYSYŁKĘ: 1000 zł
Bakto G-Stop to nowoczesny mikrobiologiczny produkt, który wspiera prawidłowy rozwój i odporność roślin. Zawiera wyselekcjonowane szczepy bakterii, które naturalnie zasiedlają roślinę i wspomagają jej wzrost oraz plonowanie.
Regularne stosowanie Bakto G-Stop przekłada się na zdrowsze rośliny, lepsze plonowanie oraz większą odporność na stresy biotyczne i abiotyczne. Preparat działa w sposób naturalny, wspomagając kondycję roślin również w trudnych warunkach pogodowych.
Preparat zawiera:
Forma: zawiesina bakteryjna działająca zapobiegawczo i ograniczająco na rozwój fitopatogenów grzybowych. Dawkowanie: 1 l/ha, możliwe łączenie z nawożeniem dolistnym oraz zabiegami pestycydami. Dla zwiększenia skuteczności rekomendowane jest dodanie Asystent+ w zalecanej dawce.
Preparat przeznaczony jest do wszystkich rodzajów upraw. Może być stosowany w formie zabiegu doglebowego lub nalistnego. Dzięki obecności mikroorganizmów tworzących naturalny biofilm, produkt skutecznie wspiera rośliny w walce z niekorzystnymi czynnikami środowiskowymi.
Zdrowe rośliny, to dobry jakościowo plon – efekty zastosowania Bakto G-STOP na zdjęciach:
Wybierając Bakto G-STOP, inwestujesz w zdrowie roślin, ich właściwy rozwój i wysokie plony. To produkt ekologiczny, skuteczny i bezpieczny – stworzony z myślą o profesjonalnych uprawach oraz świadomych ogrodnikach.
Waga: 1.00 KG
#17369Tabela stosowania Bakto G-STOP
Uprawy | Doglebowo l/ha | Nalistnie l wody | l/ha | l wody |
---|---|---|---|---|
Jabłonie, grusze | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 500–1000 |
Wiśnie, czereśnie | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 500–1000 |
Śliwy | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 500–1000 |
Brzoskwinie | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 500–1000 |
Truskawka | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Malina | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Borówka wysoka | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Ziemniaki | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Zboża | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–300 |
Rzepak | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–300 |
Kukurydza | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–300 |
Marchew | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–400 |
Pietruszka | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–400 |
Cebula, por | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Burak cukrowy, ćwikłowy | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Pomidor, papryka | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–400 |
Ogórek | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–400 |
Warzywa kapustne | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Rośliny ozdobne | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |
Zioła | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–400 |
Rośliny bobowate | 1 | 200–400 | 0,5–1 | 200–500 |